Financial Coach for Financials

Wat doet een financiële coach ?

Hij adviseert mensen in de financiële wereld in functie van hun noden.    Deze noden kunnen divers van aard zijn en uiteraard zeer persoonlijk.   Een simpele vraag geeft wellicht een éénvoudig antwoord. Een complexe vraag vraagt meer inzicht en verduidelijking.  Ook hierbij zal de coach u voldoende ondersteuning geven aan de hand van de diverse vragen die hij u zal stellen.

Wie is de financiële coach ?

Hij is een ex-collega die een zware functie had in de bankwereld als bankdirecteur en een brede scala van andere beroepservaringen heeft opgedaan gedurende zijn diverse andere financiële interventies als consultant.  Zijn praktische kennis en expertise spreken boekdelen tijdens zijn interventies.

Hoe gebeurt de interventie ?

Een skype of gewoon via het mobiele netwerk kan u hem contacteren.  Omwille van fysieke redenen is dit middel voor hem de enige technische oplossing hetgeen hopelijk u niet kan hinderen om advies te bekomen.

Wat zijn de fees ?

De fees hangen af van de duurtijd en van de vraag die u heeft.  Tijdens een eerste gesprek als intake of kennismaking zal het uurtarief en de duurtijd ingeschat worden.  0

Meer info via gsm 0475 369 507 of mail naar  cappelle.bruno@gmail.com